SAMARBETSPARTNERS & KUNDKLUBBAR


Det finns flera sätt för dig som privatperson att stötta Ulricehamnsbygdens ridklubb. Dels genom att vara aktiv i de försäljningar klubben startar men även dels genom att koppla medlemskap och handla via våra samarbetspartners. 

Genom klubbens medlemskap i Horseonline Club får du som klubbmedlem upp till 10 % rabatt och klubben får kick-back på allt som medlemmarna handlar för. Här finns det mesta till hästen, ryttaren, stallet och hunden!
Rabattkoden är UBRK.
Vill du komma till hemsidan klickar du här.

Här kan du handla från över 630 välkända nätbutiker eller boka hotell och samtidigt stödja klubben. Både du och klubben får pengar tillbaka, inget blir dyrare för dig som handlar.
Du som handlar eller bokar hotell via företaget kan nu göra det via sponsorhuset.

Koppla ditt medlemskap till ridklubben så stöttar du klubben vid alla dina inköp. Utöver att du får 
2 % bonus på dina köp får även vi som förening 
2 % i avkastning i form av presentkort.


Välj Ulricehamnsbygdens ridklubb nästa gång du spelar på Svenska spel. Då är vi som klubb med och delar på 50 miljoner kronor. Du väljer oss som klubb i din spelbutik, på nätet eller genom att ringa kundservice. 

I klubbshopen kan du handla praktiska och slitstarka kläder, givetvis med klubbens emblem. 5% av det du handlar för går tillbaka till klubben! Vissa provplagg finns på klubben. 

Skara hästsport är det självklara valet när du behöver förnya utrustningen antingen till dig själv eller din häst. Skara hästsport vänder sig till alla - från dig som precis börjat på ridskolan till dig som har hästnäringen som yrke. Även katterna och hundarna har sin egen avdelning. Som medlem i UBRK får du 5% rabatt på ordinarie priser.