KUNDKLUBBAR


Det finns flera sätt för dig som privatperson att stötta Ulricehamnsbygdens ridklubb. Dels genom att vara aktiv i de försäljningar klubben startar upp men även dels genom att koppla medlemskap och handla via våra samarbetspartners. 

Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Går du eller någon du känner i hussäljartankar? 

Via vårt samarbete med Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn har du då möjlighethet att bidra till att ridklubben får sponsring. Tipsa alla du känner!
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn vill stödja Ulricehamnsbygdens ridklubb. För varje tips vi får som leder till försäljning ger vi på Svensk Fastighetsförmedling 2 500 kr för att stödja föreningen.

Genom klubbens medlemskap i Horseonline Club får du som klubbmedlem upp till 10 % rabatt och klubben får kick-back på allt som medlemmarna handlar för. Här finns det mesta till hästen, ryttaren, stallet och hunden!
Rabattkoden är UBRK.
Vill du komma till hemsidan klickar du här.

Här kan du handla från över 630 välkända nätbutiker eller boka hotell och samtidigt stödja klubben. Både du och klubben får pengar tillbaka, inget blir dyrare för dig som handlar.
Du som handlar eller bokar hotell via företaget kan nu göra det via sponsorhuset.

Koppla ditt medlemskap till ridklubben så stöttar du klubben vid alla dina inköp. Utöver att du får 
2 % bonus på dina köp får även vi som förening 
2 % i avkastning i form av presentkort.


Välj Ulricehamnsbygdens ridklubb nästa gång du spelar på Svenska spel. Då är vi som klubb med och delar på 50 miljoner kronor. Du väljer oss som klubb i din spelbutik, på nätet eller genom att ringa kundservice.