Träningar hösten/vintern

Vi anordnar öppna träningar inom olika discipliner eller med olika inriktningar där vi välkomnar alla - vi vänder oss till dig som är nyfikna och vill testa på eller dig som vill finslipa på detaljerna. Nedan finner du mer information om de olika träningarna och hur du går tillväga för att anmäla ditt intresse.  
Hoppas vi ses! 

Träningar 2022
  • 19/11 Hoppträning för Tina Linde.
  • 26/11 Miljöträning för Britt-Marie Wiman.
  • 17/12 Inomhusterräng för Rebecka Tell. 

Lektion i miljöträning för Britt-Marie Wiman
Lördagen 26 november

Britt-Marie Wiman är diplomerad ridinstruktör, C-domare i dressyr och har jobbat som polisryttare i 27 år. Som polisryttare har hon bla. ridit in och utbildat blivande polishästar.  


Britt-Marie kommer till klubben lördagen 26 november och håller lektion i miljöträning för hästen. Dagen inleds kl. 11.00 med ett teoripass på ca. 60 min. Därefter hjälps vi åt att bytta fram banan för miljöträningen. Under passar kan ekipagen få träna på situationen med exempelvis paraplyer, plastband, bollar, presenning mm. 

Första passet beräknas starta ca. kl. 12.30 och det andra passet vid kl. 13.45. En eventuell tredje grupp startar vid kl. 15.00. Vi kan vara upp till 7 ekipage i varje grupp.  

Du som vill delta teoripasset men inte ta med din häst är självfallet välkommen. 

Om du enbart är mer på teorin betalar du 75 kr. Tar du med häst och deltar både på teorin och det efterföljande praktiska miljöträningsmomentet betalar 350 kr. Manegeavgift tillkommer och kostar 89 kr för medlem. 

Du anmäler dig via mail här till Maria Johansson senast den 16 november

Privatryttarkommittén, som arrangerar träningen, hälsar alla välkomna! 

Träna inhomhusterräng för Rebecka Tell
Lördagen 17 december

Välkommen att träna inomhusterräng för C-tränare Rebecka Tell! Det här träningstillfället vill du inte missa - det blir en av vinterns höjdpunkter! 

Första gruppen startar kl. 13.30 (75 min per grupp). 

Kostnad 350 kr + manegeavgift. För lektionsekipage ingår manegeavgift och hästhyra. 

Lektionsekipage anmäler sig till ubrk@telia.com.
Privatryttare anmäler sig till rebeckatelleventing@gmail.com