Att arrangera bra hopp- och dressyrtävlingar är viktigt för oss! Vår målsättning är att alla ekipage, oavsett disciplin eller nivå, ska vara nöjda med hur tävlingsdagen organiserades och lämna tävlingsplatsen med en positiv känsla.

För att arrangera tävlingar behöver vi vara fler som hjälps åt. Det spelar ingen roll om du aldrig har suttit på en häst eller om du har flerårig erfarenhet av hästar - ALLA är välkomna att hjälpa till!

Funktionärsschema 7 - 8 maj 
Vårknoppen dressyr häst & ponnySka du vara funktionär på Vårknoppen 7-8 maj? Här nedan hittar du funktionärsschemat för dagen!  

Du som är funktionär kommer till sekretariatet den tid som står angiven på schemat. Du får en genomgång av dina uppgifter och en funktionärsväst. 

  Vi ses i helgen!

Funktionärspass

För att klubben ska kunna arrangera tävlingar är vi beroende av hjälp från dig. Vi behöver också se efter vår anläggning och fixa iordning saker som är trasiga eller snygga upp i eller runtomkring anläggningen. Av den anledningen kommer klubben att dela ut funktionärspass till medlemmarna, antingen att vara funktionär under en tävling eller hjälpa till på en av våra fixar-dagar. Hör av dig till oss om du redan nu har önskemål om du vill hjälpa till under tävling eller vid fixardagen!